Taggar

Tipsa oss

Har du ett bra tips på en länk? Tipsa oss!

Kolla Källan

Lär dig mer om källkritik på Kolla Källan

Nyhetsflöde (RSS)

Få senaste nytt direkt till din webbläsare, intranät eller webbplats.
Se alla nyhetsflöden.

47 träffar

Sortera på:

RSS Prenumerera på nya länkar

Destination Tyskland

Destination Tyskland  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Engelska från 13 år

Tyskland är en förbundsrepublik som utgörs av 16 delstater eller förbundsländer. Den tyska turistbyrån i Sthlm presenterar här information om Tyskland, bland annat om de olika förbundsländerna, regioner och städer. Du kan med fördel använda den interaktiva kartan (öppnas i nytt fönster), markera i listan till höger det som intresserar dig och klicka på kartan så får du mer information. Är du mer intresserad av fakta och siffror om Tysklands geografi med mera klickar du här istället.
Taggar: Tyskland, kartor, turism

Ungern

Ungern  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Danska Webbplatsen har innehåll på Finska Webbplatsen har innehåll på Norska från 13 år

Här hittar du information om Ungerns geografi och historia, samt turistrelaterad information, bilder och informationsblad. Det finns även en sida om Ungern A-Ö. Bakom webbplatsen står Ungerska turistkontoret i norra Europa.
Taggar: Ungern, turism

Australia.com - About Australia

Australia.com - About Australia  Webbplatsen har innehåll på Engelska Webbplatsen har innehåll på Franska Webbplatsen har innehåll på Italienska Webbplatsen har innehåll på Spanska Webbplatsen har innehåll på Tyska från 13 år

Här få utförlig information om Australiens geografi, mer turistanpassad information om upplevelser i vildmarken och presentation av de stora städerna. Längst upp till höger på sidan kan du välja språk. Bakom webbplatsen står det statliga Australian Tourist Commission.
Taggar: Australien, sevärdheter, städer, turism

Utsidan

Utsidan  Webbplatsen har innehåll på Svenska från 13 år

Utsidan är en samlingspunkt för alla som är intresserade av naturnära icke-motoriserade friluftsaktiviteter, äventyr och resor. Utsidan innehåller många kartor, exempel på turer, samt bloggar och mycket mer.
Taggar: cykelsport, friluftsliv, klättring, paddling, skidor, skidsport, turism

Gotland Guteinfo

Gotland Guteinfo  Webbplatsen har innehåll på Svenska för 10-15 år

Här kan du hitta information om Gotland. Du kan se kartor över sevärdheter i olika socknar på Gotland, läsa olika uppsatser om "det gotländska", se vilka djur och växter det finns där, samt läsa gotländska nyheter.
Taggar: Gotland, turism

Midi-Pyrenees

Midi-Pyrenees  Webbplatsen har innehåll på Franska från 13 år

I Pyrenéerna finns allt från grottmålningar i Aurignac till modern högteknologi i Toulouse där flygplanet Airbus tillverkas. Läs mer om vad du kan göra i regionen på denna länkportal skapad för turister. För att överblicka innehållet kan du använda webbplatskartan.
Taggar: Frankrike, Toulouse, franska, turism

Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa