Tipsa oss

Har du ett bra tips på en länk? Tipsa oss!

Kolla Källan

Lär dig mer om källkritik på Kolla Källan

Nyhetsflöde (RSS)

Få senaste nytt direkt till din webbläsare, intranät eller webbplats.
Se alla nyhetsflöden.

192 träffar

Sortera på:

RSS Prenumerera på nya länkar

Svenska Ju-jutsuförbundet

Svenska Ju-jutsuförbundet  Webbplatsen har innehåll på Svenska från 13 år

Här är den officiella sidan för Svenska Ju-jutsuförbundet. Här hittar du massvis av information om sporten i Sverige - historik, information om graderingar, tävlingar, resultat, klubbar och mängder av länkar.
Taggar: budo, förbund, föreningar, idrottshistoria, jujutsu, kampsport, organisationer, tidningar, tidskrifter

Riksföreningen Sjögrens syndrom

Riksföreningen Sjögrens syndrom  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Engelska från 13 år

Sjögrens syndrom är en sjukdom som främst drabbar kvinnor. De vanligaste symtomen är torra ögon, torrhet i näsa, mun och svalg, samt led och muskelsmärtor. På denna sida informerar Riksföreningen Sjögrens syndrom om sjukdomen och de få behandlingsmetoder som idag visat sig verksamma.
Taggar: föreningar, organisationer, reumatiska sjukdomar, sjukdomar

Läs- och skrivsvårigheter/dyslexi

Läs- och skrivsvårigheter/dyslexi  Webbplatsen har innehåll på Svenska för 13-15 år

Föräldraföreningen för dyslektiska barn (FDB) arbetar med att sprida information om dyslexi. Här får du information om läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. Du kan även ta kontakt med föreningen och ställa frågor. På sidan presenteras en del vanliga "Frågor och svar".
Taggar: dyslexi, föreningar, funktionshinder, handikapp, läs- och skrivsvårigheter, organisationer

Föreningen Norden

Föreningen Norden  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Engelska från 13 år

Här finner du information om Norden och kan bland annat läsa om om praktik, stipendier och utbyte mellan de nordiska länderna. Föreningen Norden informerar för att öka kunskapen om den nordiska gemenskapen. Man vill främja samarbete mellan de nordiska länderna kring frågor som arbetsmarknad, näringsliv, utbildning, kultur, massmedia, miljövård med mera.
Taggar: Norden, föreningar, organisationer, ungdomsutbyte

Svenska Baseboll- och Softbollförbundet

Svenska Baseboll- och Softbollförbundet  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Engelska från 13 år

Den officiella sidan för svensk baseboll (baseball) och softboll. Här finns resultat, adresser och länkar till annan information om baseboll. Det finns även en engelskspråkig del.
Taggar: baseboll, bollsport, förbund, organisationer, sport, sportresultat

Grupperingar av länder - Globalis

Grupperingar av länder - Globalis  Webbplatsen har innehåll på Svenska Webbplatsen har innehåll på Danska Webbplatsen har innehåll på Norska från 13 år

Globalis är en interaktiv världskarta med olika typer av information. I just den här delen kan du se olika typer av organisationer på världskartor: Afrikanska unionen, Alliansfria stater, Arabförbundet, ASEAN, ECOWAS, EU, FN, G77, G8, kärnvapenmakter, minst utvecklade länder, NATO, OECD, OSSE, Säkerhetsrådet, små ö-u-länder, u-länder utan kust, Världsbanken och WTO. Flash Player behövs i webbläsaren.
Taggar: EU, Europeiska unionen, Förenta nationerna, FN, NATO, OECD, WTO, internationella relationer, internationellt samarbete, kartor, länder, organisationer, u-länder

Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Nästa